✅ Prisvärda klockor ✅ Frakt 49kr ✅ Fri frakt över 499kr ✅ 1-2 leveranstid vardagar

Klocka för Herr – Billiga herrklockor

Vi har ett brett sortiment av fina och billiga klockor för herrar. Välj en elegant och tuffa herrklocka som passar dig och din stil. Hos Klockrummet köper du herrklockor till riktigt bra priser oavsett om du vill ha en klocka med klockarmband i läder, mesh eller länkar i rostfritt stål. Klockorna passar perfekt som present eller julklapp till såväl herrar och killar som söker en passande klocka till sin outfit. Med billiga priser möjliggör det för fler att utöka sitt klocksortiment för att kunna matcha olika stilar och tillfällen.

Klockrummet erbjuder lågt pris på frakt och fraktfritt över 499kr. Alltid snabba leveranser och skickas redan samma vardag vid order före kl14. Betalning sker via Klarna så du kan köpa din herrklocka tryggt och smidigt.

Trots det låga priset på klockor kan vi erbjuda herrklockor med bra garanti. Alla klockor vi säljer är självklart 100% äkta. Vi är även auktoriserade återförsäljare av vissa av våra klockmärken.

Hitta din perfekta herrklocka

 1. Bestäm din budget: Innan du börjar leta efter en herrklocka är det viktigt att fastställa din budget. Klockor finns i olika prisklasser, så att veta din budget kommer att hjälpa dig att begränsa dina alternativ.
 2. Definiera din stil: Ta hänsyn till din personliga stil och de tillfällen där du kommer att bära klockan. Letar du efter en avslappnad, sportig, elegant eller mångsidig klocka? Tänk på klockans estetik, såsom dess boettform, design av urtavla och armbandsmaterial, för att matcha din stil.
 3. Välj rätt klocktyp: Det finns flera typer av klockor att välja mellan, inklusive:
  • Dressklockor: Vanligtvis enkla och eleganta, lämpliga för formella tillfällen.
  • Sportklockor: Designade för hållbarhet och funktionalitet, ofta med vattentålighet och extra funktioner som kronografer.
  • Dykklockor: Byggda för användning under vatten med hög vattentålighet och en unidirektionell ram.
  • Pilotklockor: Inspirerade av luftfart, dessa klockor har ofta stora och lättlästa urtavlor.
  • Vardagsklockor: Mångsidiga för vardagsbruk och kan komma i olika stilar.
  • Lyxklockor: Högkvalitativa tidsmätverk kända för sitt hantverk och varumärkesprestige.
 4. Klockfunktioner: Tänk på de funktioner du vill ha i en klocka, som:
  • Typ av rörelse: Välj mellan automatiska, kvarts- eller manuella uppdrag.
  • Komplikationer: Bestäm om du vill ha ytterligare funktioner som datumvisning, kronografer eller månfaser.
  • Vattentålighet: Avgör hur vattentät klockan bör vara baserat på dina aktiviteter.
  • Luminositet: Om du behöver synlighet i svagt ljus, överväg klockor med lysande visare och markörer.
  • Material: Ta hänsyn till klockans boettmaterial (till exempel rostfritt stål, titan, guld) och typen av urglas (till exempel safir, mineral).
 5. Storlek och passform: Observera klockans boettstorlek och tjocklek för att säkerställa att den sitter bekvämt på din handled. En klocka som är för stor eller för liten kan vara obekväm och kan se fel ut.
 6. Varumärke och rykte: Forska om klockvarumärken och deras rykte. Etablerade varumärken har ofta en historia av kvalitetshantverk och pålitlighet. Men det finns också många mindre, oberoende varumärken som producerar utmärkta herrklockor i bra kvalitét.
 7. Läs recensioner och rekommendationer: Sök efter recensioner online, be om rekommendationer från vänner eller klockentusiaster och besök klockforum för att samla information om specifika modeller och varumärken.
 8. Prova klockan: Om möjligt, prova klockan personligen för att se hur den ser ut och känns på din handled. Detta ger dig en bättre uppfattning om dess komfort och hur den kompletterar din stil.
 9. Underhåll och garanti: Tänk på de långsiktiga kostnaderna och underhållskraven för klockan. Vissa klockor kan kräva regelbunden service, och det är viktigt att veta om det finns en garanti och vad den täcker.
 10. Lita på ditt sinne: Slutligen, välj en herrklocka som talar till dig och återspeglar din personlighet. Lita på ditt sinne och välj den som får dig att känna dig självsäker och lycklig när du bär den.

Kom ihåg att valet av en klocka är ett personligt beslut, och det finns ingen universell lösning. Ta tid på dig och hitta en klocka här på Klockrummet.se som speglar din stil och uppfyller dina praktiska behov.

Uppdaterar…
 • Inga produkter i varukorgen.