✅ Prisvärda klockor ✅ Frakt 49kr ✅ Fri frakt över 499kr ✅ 1-2 leveranstid vardagar

Ge en klocka som julklapp

En klocka passar utmärkt som julklapp – till en kompis, flickvän, pappa eller mormor… En gåva som aldrig går ur tiden och som påminner mottagaren om din kärlek varje dag. Ovan ger vi några exempel på klockor som passar till julklapp.

Hittar du inget som passar? Se hela vårt utbud av damklockor eller herrklockor.

Med presentask eller presentförpackning

De flesta klockor som presenteras ovan levereras i en exklusiv presentask alternativt presentförpackning i tyg, vilket framgår tydlig i produktbeskrivningen.

Asken ger inte bara ett mer exklusivt utseende på julklappen utan är även praktisk inför förvaring när den inte används.

Köptips –Klocka som julklapp

  1. Leveranstid

Klockrummet skickar alltid beställda varor inom 1 – 2 arbetsdagar. Det är därmed främst postgången på din adress som avgör hur många dagar det tar innan den blir levererad. Beställ i god tid före julafton så du även hinner granska och eventuellt byta.

  1. 30 Dagars bytestid

Vi har alltid 30 dagars bytestid på våra klockor. Genom att beställa julklappen i början av december kan mottagaren byta den i lugn och ro, i mellandagarna, om så önskas.

  1. Beställningsnr som kvitto

Klockrummet gör det enkelt att köpa prisvärda klockor i present eller julklapp. Något kvitto behöver inte sparas för att garanti eller byte ska kunna ske. Det enda du behöver spara är beställningsnummer. Du kan därmed ge beställningsnumret till mottagaren av klockan så kan personen själv kontakta oss vid behov.

Se våra köpvillkor här

Klocka som julklapp till…

Kompis, vän

Vill du köpa en klocka i julklapp till en vän? Låt den gärna spegla ert gemensamma intresse eller stil. Kanske en sportig variant eller exklusiv guldmodell?

Pojkvän, honom

Planerar du ge en klocka i julklapp till din pojkvän? Det blir ett sätt att visa att du älskar och uppskattar honom både i medgång och motgång. Kvalité och design bör ligga i fokus. Framförallt får inte pojkvännen uppleva klockan som ”billig”.

Flickvän, Henne

En fin klocka kan vara den perfekta julklappen till flickvännen. Se vårt breda utbud av damklockor och välj bland annat mellan märken som Civo eller Deevotion of Sweden. Vi erbjuder allt från sportiga modeller till klassisk design.

Mamma, Pappa

Julklapp till mamma

Julklapp till mamma

Att ge mamma eller pappa en klocka i julklapp kan fylla flera syften. Kanske är det en liten kärleksfull pik för att de alltid kommer för sent när de ska hämta dig på träningen? Det kan lika gärna vara en passande julklapp för föräldern som uppskattar att få något funktionellt, estetiskt och hållbart av sina barn.

Farmor, farfar, mormor morfar

Vill barnbarnet ge farmor, farfar, mormor eller morfar en klocka i julklapp? Låt mor- och farföräldrarna bli påmind om barnbarnens kärlek varje dag! Det kommer bli en värdefull present som de garanterat uppskattar.

Välja utifrån stil och funktion

När du väljer vilken klocka som ska ges bort i julklapp är det viktigt att överväga mottagarens personliga stil men även fundera över om det ska finnas specifika funktioner. Till exempel:

Armband: Läder, rostfritt stål eller silikon? Materialet på klockarmband är inte bara en fråga om estetik utan även känsla på handleden. Rostfritt stål, i olika färger, upplevs som mest exklusivt.

Färg på boett: Boetten är den del av klockan som omsluter urtavlan och urverket. Om en person önskar sig en grön klocka är det boettens färg som man oftast syftar på.

Vattentät: Behöver den vara vattentät? Finns behov av att den ska vara extra vattentät rekommenderas de modeller som klassas som ”sportklockor”.

Sportklocka: Sportklockor är inte bara vattentäta och extra slitstarka. De har ofta funktioner som är smidiga att använda sig av under sportutövande.

Som accessoar: För vissa är klockan främst en accessoar likt ett halsband eller ringar. Den används vid enstaka tillfällen, exempelvis på fester och högtidsdagar och estetiken väger tyngst.

Välja julklapp utifrån budget

Får den kosta 500 kronor – eller 5 000 kronor? Självklart är det viktigt att ta hänsyn till priset men samtidigt är det avgörande av hur klockan förväntas användas. Som accessoar eller dagligt användande i flera år?

Ett tips är att gå ihop och köpa julklappen tillsammans om budgeten behöver utökas. Det viktigaste är att köpa en klocka som mottagaren verkligen vill ha och kommer att använda.

Uppdaterar…
  • Inga produkter i varukorgen.