✅ Prisvärda klockor ✅ Frakt 49kr ✅ Fri frakt över 499kr ✅ 1-2 leveranstid vardagar

Klockarmband till klockor

Här hittar du moderna och klassiska klockarmband från Deevotion of Sweden som finns i följande material och färger: läder (brun, vit, svart), mesh (silver, roséguld, svart) och NATO (vit, svart).

Ett snyggt klockarmband på handleden förhöjer din stil ditt uttryck. Klockarmbanden finns i många olika stilar och passar alla tillfällen. Du byter snabbt och enkelt armband själv med ett litet verktyg som levereras tillsammans med klockarmbanden, vilket gör att du alltid är redo för dagens äventyr, oavsett om det är till stranden, konferensen, bröllopet eller shoppingrundan. Med ett extra klockarmband i handväskan så förvandlar du på ett ögonblick din affärsklocka till en festklocka, inför kvällens tillställning. Du kan lätt växla mellan ett klassiskt armband i läder, mesh eller NATO och variera med olika färger inom bägge typer av klockarmband.

Byta klockarmband

På klockan sitter skänklar eller ”tassar” med 2 fjädrande sprintar som håller klockarmbandet på plats. Ett lätt tryck med medföljande verktyget lossar sprintarna. När du lossat sprintarna byter du armband och sätter enklast tillbaks sprintarna genom att först trycka in sprinten till botten i det ena hålet och därefter trycka in fjädringen på andra sidan sprinten och passa in den i det andra hålet.

Justera ditt mesh klockarmband

Mesh armbandet kan enkelt justeras till rätt storlek som passar just dig. Du använder det medföljande verktyget som du genom att föra in det i hålet på spännet och lyfta upp spännet – sedan skjuter du spännet till rätt position och knäpper igen det.

Uppdaterar…
  • Inga produkter i varukorgen.